sobota, 30. april 2011

Hvala, dragi sodelavki! :)


Zadnji čas sem v kuhinji dolgočasna. Zjutraj nekaj na hitro, v službi gostilniška malica (to področje bom nujno obravnavala v eni izmed naslednjih objav) in ko pridem domov, je nekaj že kuhano, tako da js samo pospravim.

Sem pa zadnjič v službi dobila super rojstnodnevni presenečenji. Dišeče domače olivno olje in polno vrečo bukovih ostrigarjev! Mmmm, najlepša hvala Katja in Maja, bilo je res najboljše presenečenje in odličen povod za akcijo! :)

Če povem po resnici, sem gobe sama pripravila samo enkrat. In še to so bile pohane marele. Zato priznam, večino dela je opravila mami Mojčka, ki je sicer vešča rokovanja z gobami. Pa tudi ona še ni imela v kuhinji ostrigarjev!
Se je lotila kar klasično, v omakci s peteršiljem in kislo smetano - zelo okusno, nekaj pa jih je ocvrla. Z domačo tatarsko omako so bili odlični! Zraven še rezanci in vse smo polizali.




Ni komentarjev:

Objavite komentar