sreda, 20. julij 2011

Deset stvari za katere sem hvaležna:

1. Za 2 čudoviti leti v sobici 243, v Štulah 23 z Joži in Stanko in za najbolj razmetano posteljo . . . vedno smo lahko bile in smo še prepričane, da bo vsaka zmešnjava dobrodošla :)

2. Za Mamo Mimi – zaradi nje vem, zakaj sem čudaška samodestruktivna upornica, vedno nekoliko »misinterpritated«, z lepimi lasmi in veseljem do mesenja kruha :)

3. Za koline – besede so odveč!

4. Za Silence – najboljša droga že od l. 2005

5. Za Malevicha: ker stvari so črne in bele, ker si ali pa te ni!!!

6. Za Kinder jajčke ali najenostavnejši način kako nekoga razveseliti.

7. Za rožice in vse kar raste in diši :)

8. Za vse moje najdražje pri katerih mi ni potrebno paziti na besede, se cenzurirati in opravičevati. Ker vem, da se ne boste nikoli umaknili, zbežali, ampak boste tam. Kar boste rekli, boste naredili in ne boste nalagali z diplomatskim sranjem.

In obratno!

In ker ste tisti neverjetni mladeniči in mlade dame, ob katerih preprosto rastem in se zdim sama sebi boljša in neverjetna vsakič, ko sem lahko z vami. Piti z vami kavo/pivo/gin/borovničke, opravljati, odnašati smeti, pobirati krompir, obedovati, plesati jelenji ples, jokati, dajati perverzne opazke, . . . je privilegij.

Rada vas imam*

9. Za PMS: neverjetno je, koliko lahko nekatere stvari v tem viceobdobju čutiš še močneje in kako lahko iz najprijaznejšega in ljubečega dekleta narediš najbolj subtilno prasico. Svojevrsten fenomen, ki se mu čudim vedno znova in znova in je na svoj grotesken način celo zabaven :)

10. Za okusne grižljaje vsepovsod.

1 komentar: